top of page
Yazarın fotoğrafıWatermelon

Daire Girişi Su Arıtma Sistemi Nedir?

Arıtma sistemlerine bakılacak olursa hepsi aynı amaç için tasarlanmış teknolojinin sunduğu nimetlerden biridir. Daire girişi arıtma sistemi ise dairenizin giriş borularına yerleştirilecek özel filtre sayesinde suyunuzu kireç, pas, biyolojik kalıntı kaynaklı bulanık görüntüsünden arındırarak kaliteli bir su kullanımı sağlar.


Ters osmoz sistemlere göre daha global bir üründür. Sudaki bütün partikülleri tutmak yerine kullanım suyunuzu dilediğiniz yönde arıtılmasına olanak sağlar. Yani şebeke suyunuz kireçliyse silifoz ve reçine filtre desteğiyle kireci önleyebilir, şebeke suyunuz klor veya koku barındırıyorsa gac (granül aktif karbon) ve blok karbon desteğiyle suyunuz arıtabilir. Yoğun çamur, toz, tortu barındırıyorsa sediment ve yıkanabilir filtre desteğiyle arıtabilirsiniz.


Ters osmoz su arıtma cihazları sistemlerine göre kullanımı daha kolay daha global ve daha üretkendir fakat ters osmoz sistemler şebeke suyunuzu membran filtre desteğiyle içme suyu kalitesine getirirken daire girişi su arıtma cihazları (mini yumuşatma sistemler) şebeke suyunuzu sadece kullanım suyu kalitesine getirmektedir. Burada kullanıcı nasıl bir amaç doğrultusunda kullanacağını bilerek bu doğrultuda seçim yapmalıdır.


Evinizde aktif kullanılan dayanıklı ev aletlerinizi ömrünü uzatmak ve suyunuzdaki zararlı etkenlerde doğru filtre seçimiyle kısa sürede kurtulup sağlıklı bir kullanım suyu elde etmek istiyorsanız mini yumuşatma sistemleri olmazsa olmazdır. Ters osmoz su arıtma cihazları ise her evde mutlaka kullanılması gereken dayanıklı ev aletleri kategorisinde barındırılan üründür.


En önemli başka bir kullanım kolaylığı da evinizin içerisinde yer kaplamayarak daire sakinini, kablo, büyük arıtma motoru gibi görüntü kirliliği oluşturabilecek durumlardan kurtarır. Daire girişi su arıtma sistemi tamamen evin dışında ki boruları ilgilendiren kurulumu kolay zahmetsiz bir arıtma seçeneğidir.


Daire girişi su arıtma sistemi faydaları nelerdir?


Şebeke suyunu kireçten arındırması

Şebeke suyunun içeresindeki zararlı maddeler ve biyolojik kalıntıları yok etmesi

Günlük içme suyunuzu ayrıştırması

Daire içerinde gereksiz yer kaplamaması

Bütçenize katkı sağlaması

19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page